Hur man har förtroende för att närma sig denna tjej

Hur man har förtroende för att närma sig denna tjej

Kvinnor hungrar efter män som utövar en stor grad av förtroende … särskilt de vackra. Några män är förlamade inför en vacker dam och en vacker kvinna kan upptäcka osäkerhet en mil bort i en man.
För en kille är stilig en liten fördel men det är av obetydligt värde när det gäller att uppnå hållbar framgång med ditt datingsliv.

Man undrar varför några män går in i rummet obemärkt medan andra välkomnas med en stirrande ovation.
Det står fast, obetydligt, ostartat, inte whimpering medan man pratar med en vacker tjejer. Det står att fråga vad problemet är när alla andra scampering. Det har skönheten eller ger intrycket att du är ansvarig.
Killar tenderar att klä ganska tungt med kedjor, smycken, armband, hoppas det skulle lägga upp men de kan bara öppna dörren medan bara förtroende går igenom dig. Nu är det här en historia om mig. Ursprungligen, som alla andra killar på gatan, var jag rädd för att närma sig vackra tjejer. Jag saknade den grad av förtroende som behövs för att skapa en gut-nivå slags attraktion. Det verkade min tunga och hjärnor fastnar och frysta i blotta närvaron av vackra tjejer.

Sedan tog jag mig till de enkla, inte så vackra som jag trodde att de var enklare. De skulle ta mig som deras “en och enda” förmodligen för att de har begränsade alternativ och jag vet att jag var snygg som vissa av dem sa, men det fungerade aldrig som jag hoppades det skulle … Jag blev besviken.
Jag var tvungen att lära mig varför det aldrig fungerade, och jag lärde mig av min misslyckade upplevelser. Jag förstod senare vad jag sa att jag aldrig borde ha sagt, jag tänkte på de saker jag gjorde som visade osäkerhet.

Jag var tvungen att förbättra.
Jag ville verkligen ha vackra tjejer svara när jag ringer, men jag fortsatte att skruva upp mina möjligheter. Det fanns tider som jag bokstavligen plockade upp tjejer och bara sa olika saker … Jag försökte på olika sätt.
Jag visste att jag inte fick det då, men jag var fast besluten att lyckas. Så jag gick till internet, köpte böcker, jag började hänga med killar som verkligen lyckas med damerna. Jag märkte hur orättvist de är för dessa damer och undrade varför tjejerna fortsatte att komma tillbaka.

Sedan märkte jag att vackra tjejer inte klibbar med de fina killarna men i stället med tuffa killar.
Dam vill ha män som vet vad de gör … En man som är mindre förvirrad. En kvinna skulle hellre välja en man som säger “det här är vad som är rätt låt oss göra det” än den som ger henne alternativ och säger “vilka ska vi ta?” Det ger henne intrycket att du inte är ansvarig

Vackra kvinnor vill ha en man som gör 80% av besluten och visar sig vara rätt. En vacker kvinna kan inte lita på dig med hennes liv eller hennes kropp när du inte litar på dig själv och när hon tycker att du inte är värd det, och du är inte värd det när du skakar i hennes närvaro.

Kvinnor testar omedvetet sina manliga beundrare, som när man går in i en bar med en kvinna och säger: “Låt oss sitta där” – pekar på ett visst säte … Du kan helt enkelt följa … fråga sedan vad hon skulle vilja göra Nästa.
Okej, du kanske vill argumentera för det här men här beteende du bara som hennes barnbror. Jag säger inte att kvinnor knappt gör rätt och anständiga förslag, men det är bättre att börja ringa skotten från början. Det slår vakna en morgon och inse att du är faktiskt kvinnan i relationen.

Kvinnor gör det mycket … försöker testa män. Du borde ha märkt det här om du hänger mycket. De flesta gånger säger jag, “Nej, låt oss sitta där” – pekar på ett annat säte, förmodligen i ett avskilt hörn, avskärmad från folkens nyfikna ögon.

Kvinnor följer dominerande killar … några av de vackra tjejerna kan argumentera för det här men verkligen, kvinnor hänger med många dominerande onda och de älskar på något sätt att han är befallande. Allvarligt, de vill ha någon de skulle se upp till, en tuff kille, och inte några pleaser.

Det har inte funnits något annat som snabbt kan få en kille till “goda vänner” listan än att köpa en lyxig lunch och till och med en take away middag. Det föreslår att du försöker köpa henne med pengar; Detta är till skillnad från förtroende.

Det föreslår att vi är ineffektiva, försöker lägga till genom att köpa saker. Får du inte det? Det bästa du kan få när du överdriven spenderar pengar på en kvinna kallas en “trevlig vän”. Tro mig, det är en dålig plats för någon kille som är romantiskt intresserad av att en tjej ska vara.

Ett sätt att bygga ditt självförtroende när du pratar med en kvinna – kolla in i hennes ögon, inte “du är min ängel” typ av utseende eller lustig typ. Jag menar “Jag är mannen” slags utseende. Det finns ett sätt du ser som visar osäkerhet, gör att du ser rädd och inte tillräckligt bra. Ge aldrig henne intrycket att du lustar efter henne.

Du behöver inte vara rädd för att närma dig någon form av tjej, när du står som “mannen” kommer de alltid att ta sitt rättmätiga ställning, men när du inte är säker ger du dem möjlighet att ge myndighet över dig.
När du ser en kvinna who är ansvarig för förhållande, oavsett hur hon behandlar mannen, det är helt enkelt inte hennes fel, hon är bara fast med en annan dam.

Det finns bara ett perfekt sätt att få över alla dessa. Tänk på dina rädslor … gå ut ur din komfortzon och försök att plocka tjejer – plocka upp linjer, prata med dem, om du misslyckas, försök igen. Om du försökte men inte var tillräckligt bra, fortsätt försöka tills du är kraftfull nog att flytta till hårdare.
Det finns massor av söta tjejer som du kanske vill börja med i ditt grannskap, gör det inte en gör-eller-dö affär – det är inte alltid lätt men bara försök. Att försöka är det enda första steget före framgång. Om du inte försöker kommer du inte att lära dig och du kommer inte att lyckas tills du försöker.

Det finns bara ingen magi att bygga upp förtroende, sparka upp attraktion och ha ett framgångsrikt förhållande förutom att försöka och arbeta tills du lyckas.
Mer självförtroendebyggnadstips
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching