Hur kommer jag tillbaka till min fru

Hur kommer jag tillbaka till min fru

Jag gifte mig med den mest fantastiska vackra franska kvinnan ungefär 9 månader sedan men för att hon var så vacker var jag osäker på att jag var orolig och när jag blev förvirrad, reagerade jag och svarade hennes namn Aldrig fysiskt jag skulle inte träffa en kvinna !! Jag ljög också om stora saker i början av relationen att imponera på honom för att jag aldrig trodde att det skulle vara ett långsiktigt förhållande. Sedan det sista argumentet var hon borta till Frankrike. nu sa hon till mig innan hon lämnade att jag kan komma i fyra veckor till Frankrike och hon kommer att ge mig en chans. Det har varit 3 veckor och varje dag blir hon kallare och inte kallar mig etc. och säger aldrig att jag älskar dig eller saknar dig .

Det gör mig smula trots att jag vill vara stark för att hon är 5000 km bort Jag är rädd får aldrig se henne igen. Jag känner att hon gör ursäkter för att bli av med mig, t ex måste jag prata med mina föräldrar innan du kommer på hur du ljugit för mig och vad du har gjort (i mina ögon vad jag har gjort är inte så dåligt) men jag känner sig som om hon vill lämna mig trovärdigt, jag ska åka till Frankrike på torsdagen nästa vecka och hon säger alla negativa saker.

Vad gör? jag vill inte leva utan henne.

Jag tänker att jag ska åka till Frankrike och börja ett liv och bara göra det själv som en man men jag har redan visat att jag är svag med henne. Hjälp mig tränare vad ska jag göra under de närmaste dagarna när jag pratar med henne i telefon och hur kan jag vända om det här?
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här

Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Amplified Relationship Coaching
Rekommendation
Jag bekänner mest att dina artiklar har förvandlat mitt liv oerhört, inte bara när det gäller kvinnor utan att ha en självsäker, positiv & amp; tillfredsställande liv i allmänhet. – Från IK
Aldrig en tendens att undvika att bryta upp eller försöka upprätthålla ett förhållande med mer pengar, gåvor eller service

Det mesta av vad som lärs om att jaga kvinnor borde bli utprövad tills perfektion uppnås
Fråga coachen
Dating tips för tonåringar
Få flickor avundsjuk
Bygg självförtroende
Spara ditt förhållande