Hur imponerar en tjej … Min tjejvän

Hur imponerar en tjej … Min tjejvän

Här är hur man imponerar på en tjej, men kommer att tänka på det, är det verkligen nödvändigt att imponera på min flickvän? Jag har sett killar som verkligen var frustrerade över sig själva och deras datingliv.
De fortsätter fråga och undrar “Hur imponerar jag på henne.” de har antagligen följt dessa internet obekväma tips som människor tror på att arbeta underverk

Behöver du ens arbeta ur händerna för att få henne att känna sig älskad och uppskattad? Är det verkligen nödvändigt? Jag tror att det finns många sätt att imponera på en tjej men de flesta killar förstår faktiskt det verkliga syftet och gör en felaktig rörelse som eventuellt kan övergå till en Break Up.

De flesta gånger handlar det bara om den “nya tjejen i kvarteret” eller någon fin tjej som du just träffat, och du försöker ut varje nytt drag för att imponera på henne, men du håller noga med att slå på murmurar. Bara vet att jag har varit där förut.

Jag träffade en gång en tjej på ett cyberkafé och det var som kärlek vid första ögonkastet, inom några dagar blev vi väldigt nära och jag var helt in i henne, varje rörelse hon gjorde var fascinerande och gjorde mig ännu mer desperat, men det fanns massor av andra killar som också var intresserade av henne, jag visste det här från hur de tittade på henne och hur de jobbar så hårt för att få chansen med henne.

Så undrade jag “hur man imponerar på en tjej” på något sätt var jag bokstavligen besatt av henne och jag ville verkligen vinna dealen, jag ville vara den kille som äntligen gick hem med henne. Jag satsar på att var och en av oss har varit i denna typ av situation, när du är orolig för vad du ska göra och hur man får henne att fokusera på dig

Jag behövde verkligen imponera på henne och jag sökte på internet och överallt på “hur man imponerar på en tjej”. Vid en tid blev jag avundsjuk och desperat och också bitter att någon annan kille skulle kunna göra ett smartare drag. Jag visste att hon tyckte om mig men jag ville att hon älskade mig och snubbar alla andra killar som sa “hej”

Det har varit över fem år nu och jag låg i gymnasiet då, nu är frågan “Kan jag verkligen slutligen imponera på en tjej?” svaret är “nej” men kan jag få henne att älska mig? Självklart, ja, jag kan få allt jag vill ha med henne och göra henne väldigt glad att få mig men “Imponera henne?” aldrig. Jag tycker att frågan inte skulle handla om att imponera på en tjej, det borde vara Att locka en tjej

Bara tanken på det och varje steg som tar den vägen är ett komplett slöseri med tid och energi som krävs för potentiella erbjudanden. Sedan spenderar jag timmar som grillar och försöker svårt att skingra den nästa killen som ligger bakom henne, jag ville vara den enda killen, jag blev avundsjuk, desperat, bitter och frustrerad för min brist på dating färdigheter och förståelse av “hur kvinnor tycker ”

Jag undrade hur man kunde imponera på en tjej och i flera dagar innan jag faktiskt förlorade henne blev jag verkligen avundsjuk och skulle ofta ringa henne för att fråga om hennes vistelseort, då skulle jag alltid sluta med “Jag hoppas att du inte är med någon annan kille” – det skriker “osäker” det finns bara inget bättre sätt att visa upp omogenhet och total desperation.

Du börjar förlora henne det ögonblick du blir rädd och desperat … vill skydda det till varje pris.
har du inte märkt att kvinnor tenderar att dra sig bort när du verkligen tycker om att arbeta hårt för att imponera på dem när du berättar för henne att du skulle göra någonting för att hålla henne när du börjar söka på telefonerna och låter osäkra med varje kommentar du gör börja flytta bort.

Då slutar hon plocka dina samtal och du börjar tänka henne om du är med någon annan, det kändes som något du inte kunde leva med men vad kan du göra åt det? Håll henne under husarrest så att ingen annan kille skulle se henne? Åh, tänker du att gifta dig med henne direkt? det skulle vara coolt.

När det gäller kvinnor; du behöver inte gå över huvudet för att hålla dem eller undra hela dagen om “hur man imponerar en tjej”. du kan datera henne framgångsrikt utan att knacka ut dig själv
I relationer spelar tjejer massor av datingspel för att ha på sig de småsinniga killarna och du kan inte riktigt röra upp hennes vackra ansikte förmodligen för att hindra henne från att få nästa kille tilldragen henne, men du har total kontroll över känslan och du kan välja hur du svarar på de situationerna

Du behöver inte imponera på någon tjej för att få henne att locka till dig och du behöver inte jaga resten av killarna, du behöver bara vara det bästa av killarna och du kan om du följer mina tips.
OK, vad tycker du verkligen får en tjej som lockas till dig? din klänning eller ditt utseende? Jag skulle inte skriva bort möjligheten men det är inte vad som troligen skulle hålla henne eller få henne fascinerad om dig.

Tror du att gåvor skulle göra magiken? – Det finns inget snabbare sätt att komma på sin goda vänns lista än att köpa sina dyrbara gåvor, och det är inte ett bra ställe för riktiga killar.
När du nästa gång undrar hur man imponerar på en tjej, vet bara att det bara finns tre saker att göra och hela steget tar mindre energi än vad vi spenderar på att tänka avundsjuka tankar.

Hur man förbättrar din attityd för att imponera på en tjej
Om du någonsin undrat “hur imponerar jag på en tjej” här är tHan första sak att göra, du måste jobba med din attityd och beteende och inte besticka henne med några presenter eller tjänster. Jag vet att det här är den svåra delen, de flesta killar gör en U-tur när de hör saker om självförbättring. men du kan fortsätta springa eller börja dina egna steg till självförverkligande …, ta det första steget och fortsätt bara.

Det krävs självförtroende, rätt mental attityd och beteende för att verkligen locka en tjej och som jag sa, lita på mig, du behöver inte imponera på någon kvinna, det skulle vara som att bribda henne för att stanna hos dig och när hon hittar en hårdare kille hon skulle komma till insikten att hon är värd mer än din lilla gåva och småartade tjänster

Det skulle inte finnas något bättre sätt att imponera på en tjej än att ge henne en egen själsäker och fokuserad, motiverad verklig man

Alla andra saker kommer andra.
Hur man imponerar en tjej med effektiv kommunikation
God kommunikationsförmåga är väldigt viktig för ett hälsosamt förhållande, du säger inte bara det som du känner. “du måste vara uppriktig” – jag förstår det men det finns saker du inte bara säger.

Du säger inte en tjej att du är rädd, eller be henne inte att lämna dig, det här är inte hur man imponerar en tjej. du kan inte imponera på någon tjej eller få henne att locka dig genom att låta osäker och rädd, vad tror du att kvinnor behöver män för. De behöver män för att ge dem hopp, kärlek och försäkran om att “allt kommer att bli bra”

Här är mer på effektiv kommunikation med kvinnor – att imponera på henne
Du behöver se detta – varför är det fel att använda komplimanger som ett sätt att imponera tjejer
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching