Hur man flyttar efter att ha brutit sig … Hur?

Hur man flyttar efter att ha brutit sig … Hur?

Att lära sig att gå vidare efter en uppbrott är inte alltid ett enkelt steg att göra.
De flesta gånger tar det veckor och till och med månader för vissa människor att samla tillbaka sitt nästan krossade hjärta och börja söka efter en ny älskare. Att gå framåt verkar alltid som en hård bok att läsa, tanken på att börja på nytt, allt som hävdas och gåva att köpa för att bara skörda upp igen.

Allt som går ut tillsammans, springer runt, besök på olika ställen, till bio, restauranger. De spel du spelade tillsammans, hemligheter du delade och löften gjorde. Som jag sa är det inte alltid lätt att starta all-över efter en uppbrott men det är nästan det enda att göra, förutom i en situation som du försöker få tillbaka ex-flickvän
Försök och misslyckas, men misslyckas inte med att försöka igen, det är min favorit citat

Ken hade delat med sin flickvän om elva månader, det föll ifrån varandra, när det tycktes komma samman
Detta är ett ord till Ken och någon kille som planerar att gå vidare efter ett uppbrott, innan vi tar något steg, låt oss göra lite minne jogging

Varför hände det sig? Varför misslyckades förhållandet? Det här är alltid den tråkiga delen att komma över hump, jag vet att hon orsakade allt, hon var den envisa, han försökte troligen allt sitt bästa (åtminstone vad som är bäst för honom) men det misslyckades fortfarande.

När började det. Jag vet att du bara vill lära dig att börja på nytt, men du måste också veta hur och varför det misslyckades så att historien definitivt inte kommer att upprepa sig. Frågan är när började, saker var bra, det såg ut som allt var bra, då kom det bara och boom! Det är ett uppbrott och du försöker gå vidare.

Låt mig chocka dig lite. 60 procent av uppbrott (när hon lämnar honom) börjar när killen börjar bli seriös börjar köpa blommor, ger mycket komplimanger, börjar mycket beroende på henne, börjar ringa hennes söta namn. När han börjar offra sin värdighet och förtroende mot kärleksförändringen, -förklara den felaktiga vägen.

Antingen försöker du gå vidare efter en uppbrott eller du försöker stabilisera ditt förhållande för att undvika splittring. Guy, den här sidan är ett måste checka ut för dig.
Lär dig självförtroendet
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching