Hur kommer man tillbaka tillsammans med denna tjej efter en blandning

Hur kommer man tillbaka tillsammans med denna tjej efter en blandning

Jag är 16 år och jag heter Chaos. Jag har träffat dessa vackra tjejer i nästan en vecka nu. låt säga att jag närmade mig henne på måndagen och hon gick med på att ge mitt svar på kvällen men gjorde det inte men berättade för mig ja på onsdag. På samma onsdag efter att ha sagt ja till mitt förslag sa hon att jag och hon skulle fortsätta ett tillfälle och jag accepterade att gå trots att jag inte hade något att ha på sig och ingenting som kontanter.

Onsdag kom och hon gick och väntade 4 mig men gick inte för att jag inte fick en ny outfit och mycket pengar. Hon blev arg och sa till och med att hon skulle ta bort mitt nummer från hennes telefon men hon gjorde det inte trots allt.

Fredag ​​gick hon igen och jag gjorde inte på grund av samma problem. söndag bestämde jag och jag att vi skulle gå på stranden tillsammans. söndag kom och jag hade den här nya outfiten och inte tillräckligt med pengar så jag bar min faster till flygplatsen. hon blev arg och sa till och med att hon inte vill se eller prata med mig igen men vi löser problemet senare.Mondag kom hon och jag ville kyssa henne eftersom hon berättade för min vän att jag är skräp eftersom hon sa till mig att hon älskar mig på onsdag och torsdag kom hon och jag kysste henne inte. Jag gjorde en försök att kyssa henne men hon vägrade så jag stannade och jag tog hennes telefon istället. Efter att ha lämnat sin telefon med mig kom ett textmeddelande in och sa något om ett förslag om att hon kom överens.

Tisdag kom hon och talade inte ens med mig och men frågade ganska om hennes telefon, efter att ha argumenterat för att jag gav henne telefonen och gick bort från henne och lämnade henne rätt i stället. hon blev väldigt arg och lämnade, efter några ögonblick såg jag henne och min vänflickvän som kommer. Min vänflicka vars namn är rosetta frågade mig vad som hände och jag förklarade det. Min flickvän vars namn är Allian ville höra vad vi diskuterade och hon kom och stod där men jag sa rosetta för att vi skulle flytta från för att hon inte skulle höra vår diskussion.

Hon och Rosetta diskuterade att hon kom och berättade direkt för mig att om jag se henne jag måste agera som jag inte känner henne och hon kommer att bete sig detsamma eftersom hon inte kan fortsätta ett förhållande som innehåller förvirring varje dag.

Jag ignorerade och lämnade senare men just nu tänker jag bara på henne. Senare på kvällen gick jag till rosettahuset för att diskutera om henne och hon berättade för mig att tjejerna klagade varför jag inte kallade henne och var till och med lycklig för att Jag lagrade en musik som hennes ringsignal som hon älskade så mycket och till och med uppgav att hon kommer att be om ursäkt för mig. hon ringde mig en förlorare för det mesta och sa att jag är knäckt och många saker medan hon talar snällt om mig till sina vänner. Pls berätta för mig tränare hur man hanterar den här typen av situation.

Jag är verkligen kär i denna tjej och jag har inte råd att förlora henne, för med henne ger alla mig lite respekt.
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Amplified Relationship Coaching