13 kvinnor på politik för utgifter på grunddatumet

13 kvinnor på politik för utgifter på grunddatumet

För att få lite klarhet om hur raka kvinnor känner för att betala på första dagen kontaktade vi våra besökare på Fb. Deras svar föll i huvudsak i fyra kategorier:

Det fanns människor som trodde att mannen skulle betala …
Om en kille frågar en kvinna på en dag, borde han betala, men hon borde ge för att hjälpa till med att betala. Han borde falla, även på hennes vägnar för att bara betala förslaget, om han behöver ett andra datum. När de har ett par datum borde hon hjälpa till med kostnaderna för dejting.

… och de som stred mot det hela.

Jag erbjuder att betala hälften, men mina värsta relationer har alltid varit med killar som accepterade.

Jag kommer att fortsätta att tillhandahålla, eftersom en del av mig ofta kommer att bli konstig att bara anta att någon kommer att finansiera min skit, men faktiskt, när de accepterar det kanske inte ett bra tecken på framtiden. Jag gör mina egna pengar och jag är glad över min förmåga att ta hand om mig själv och till och med behandla en man om jag behöver, men den här kraften förvirrar helvetet ur mig. Jag har ingen aning om varför killar som tar mitt pengar alltid avslutar tragedier. Och feministen i mig förnekar hur glad jag är när de betalar. Jag hatar bokstavligen alla saker om att betala räkningen på första datum. Jag loathe erbjuder och tar. Usch.

Men i stor utsträckning var kvinnor helt bra med att dela kontrollen …


När jag går på datum erbjuder jag att dela upp fakturan eller ronden med drycker. Jag klarar det eftersom jag tycker att det är viktigare att vara hänsynsfullt till de andras situationer än att bara anta att en enskild person kommer att försörja och ta hand om dig. Jag förstår vad det känns att leva lönecheck till lönecheck, därför tycker jag att erbjudandet att dela upp räkningen säger “Jag uppskattar gesten, men jag kunde behålla min egen. Inte för att jag vill eller vill, men för att jag har tillräcklig respekt för dig och tillräckligt självförtroende för mig själv för att veta att delande kvällsmat inte kommer att bestämma resten av mitt kärleksliv.

På vilket som helst datum, var det första eller tionde, är jag ständigt redo att köpa min del av räkningen. Många av perioden insisterar mannen på att betala, så jag avvisar inte erbjudandet, men jag gör scenen för att hämta checken en gång i taget. Jag hade lärt mig att aldrig bero ekonomiskt på någon.

… eller sedan hela fliken själv.

Jag flyttar vanligen baserat på vem som begärde för datumet. Om jag frågar en man, tänker jag helt och hållet betala. På den här tiden och åldern, skulle du vilja döma någon eller flytta ut med dem i nästan vilken kapacitet som helst, du kan inte förvänta dem att få pengar att blåsa på en film, putt eller kvällsmat. När du är mannen som begär att flytta ut måste du vara den man som förväntas betala för.

Den som frågar en annan utanför bör köpa första datumet. Då tror jag att de ska byta, eller bestämma vem som betalar utifrån vem som frågar och gör strategierna.

Här är utmärkta rasdata webbplatser och anmärkningsvärda människor du kommer att tillfredsställa om du älskar att titta över det: http://hyesingles.com för armenisk chatt http://haitidating.com (fantastiska haitianiska kvinnor), http: // pakistanilounge .com (fantastiska pakistanska kvinnor), http://romaniakiss.com (möt rumänska tjejer).