Hur får man tjejerna svartsjuka … Att skapa svartsjuka i en kvinna

Hur får man tjejerna svartsjuka … Att skapa svartsjuka i en kvinna

Så här får du tjejer avundsjuk … Tror du verkligen att det är nödvändigt? Några killar tror att en flicka avundsjuk är en ganska lammande sak … Vissa tror att det kan stänga av henne, men av mina kunskaper, vad som slår av kvinnor är helt annorlunda än vad vi tycker. Hur håller du en kvinna som står på tårna? Vad kan göra en tjej spänne upp om inte en annan kvinna ??

Om du kan få din flickvän avundsjuk, kan du styra hennes känslor och du kan behålla henne.

Jag har sagt det över en miljon gånger att kvinnor inte är intresserade av “ensamma killar” Det är viktigt att få tjejer avundsjuk i ett förhållande

Det tar mycket att behålla en vacker tjej, det tar mer än utseende eller höjd, det tar en ordentlig kunskap om hur kvinnor reagerar på vissa saker, hur de gör val och hur de fattar beslut. Det finns flera sätt att skapa svartsjuka hos kvinnor.

Det finns en viss punkt jag vill köra genom här – det är det faktum att skapa svartsjuka hos kvinnor, att få din flickvän svartsjuk gör dem spänna upp. Att ge kvinnor intrycket av att det finns andra som lätt skulle fånga dig om de så lite som röra sig får dem att arbeta hårt. Nu sa jag att de fick “intrycket” inte gå upp till henne och sa “hej” det finns många andra tjejer som lätt skulle ta mig om du så lite som röra upp “ja det kan fungera om det arrangeras i en kockig rolig sätt.

Men riktiga män är kända för att bara tala genom handling. För att få flickor Jealous … flörta med andra tjejer medan hon tittar på dig, komplimanger även andra tjejer, OK, det finns bra sätt att bygga upp svartsjuka och det finns också dåliga sätt att göra det.

I relationer ska allt ske med viss försiktighet, medan du skapar svartsjuka, gör det inte så att du verkligen arbetar hårt för att få henne avundsjuk
låt henne inte läsa dig varje steg på vägen … det är ett dåligt drag i förhållandet, vissa killar läste bara det på sättet som de såg på internet … utan att sakna så lite som en period.

För att lyckas med kvinnor behöver du lära dig vad du ska göra och gör det själv.
Att få flickor avundsjuk lämna i mitten av en konversation och gå och prata med andra … om hon klagar, det är förväntat, du blir henne avundsjuk. Dessa alternativ är nödvändiga i svåra situationer, du går inte bort varje gång du pratar om det … Det skulle få henne verkligen paranoid, det skulle se ut som en planerad strategi att helt enkelt bli arg på henne … nu är det ett dåligt sätt att skapa svartsjuka
Skönheten hos ett förhållande gör saker på olika sätt vid olika tidpunkter. När du följer en tydligt upplagd rutin kommer du alltid att tappa tjejer.

Kvinnor som killar med någon form av unika attityd kvinnor som män som har ett sinne och på något sätt gillar de att jaga killarna som de inte kan få, lämnar de som någonsin är närvarande.
Den viktigaste orsaken till att en kvinna blir svartsjuk är att låta henne veta att hon är viktig men inte oersättlig, det säger indirekt till henne att det finns andra tjejer som skulle skynda dig om hon inte kunde träffas … det är enkel anledning till att skapa svartsjuka hos kvinnor … det är därför vi får flickor avundsjuk.
Några killar verkar strängt för att undvika att bli jilted; De vägrar att prata med andra tjejer när de är med sin förmodade flickvän.

De sorts arbete så svårt att inte fångas att prata med en annan tjej, men det här är möjligheter som skapas naturligt för ditt rätta utnyttjande för framgången för ditt förhållande. Okej, vi kan prova någonting … få en ny tjej och börja agera som vardagen, prata inte med andra kvinnor när du är med henne, flör inte med tjejer, om de ringer till din telefon väljer inte eller hitta ett sätt att skaka av det och registrera hur länge hon skulle klara av den ensamma dig.

Eller gör vad jag gjorde – jag träffade en vacker tjej och med all hjälp ville jag att hon skulle hålla fast, så jag måste använda en kraft för att få det att fungera. så först jag sa till henne att jag gillar henne i den smarta 1 minuters konversationen i telefon – se mer på kommunikation med kvinnor, då började vi prata mer ofta och att dra henne närmare, jag måste spåra ut hennes svartsjuka, så jag ringde henne en eftermiddagen frågar om hon har en kemi textbok, hon är i gymnasiet, och hon sa ja men det är med någon annan.

Jag sa att jag skulle älska att använda det på två dagar, “vad för” frågade hon, och jag sa “Jag vill hjälpa en vän, hon är fast vid sin uppgift.”

Nu är det hur man skapar svartsjuka … det är hur man får en tjej avundsjuk, jag gav henne intrycket att det finns en annan tjej som bara är en vän och det finns en möjlighet att jag kan byta till henne om hon förstör, så alltid jag fick henne att jobba hårt om hon verkligen vill fortsätta att se mig.
Det finns många möjligheter som skapats för vårt rätta utnyttjande av skapandet av avundsjuka hos kvinnor.

Den dåliga nyheten är att vi ofta ignorerar dem och håller oss vid vår överanvända … gamla sätt att begga och bära kvinnor för att prova oss. Som jag sa finns det olika sätt att få flickor avundsjuk … hålla koll på.
Gå tillbakatill Double Dating – Hur man gör en tjej avundsjuk
Se hur man lockar kvinnor – Hur man skapar svartsjuka hos kvinnor

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching