6 poäng jag insåg under årligen av första datum

6 poäng jag insåg under årligen av första datum

1. Konversationer spelar roll över chiseled-funktioner.

Dating i Los Angeles erbjuder en rättvis andel av slashers “(skådespelare / modell, musiker / skådespelare, skådespelare / server) och många människor som trots allt litar på sitt visuella utseende från highschool att förskjuta substantiva dialoger. Det blev snabbt klart att jag hellre föredrog att gå med den intelligenta, smarta killen än den vanliga heta. Illinois anser huvudet inom bodet, anyday.

2. Att vara en riktig kvinna som använder ett bra jobb är polariserande.
Men det skadar de dåliga killarna som är obekvämda av din framgång och ger de goda.

3. Det är okej att gå bort från något och kanske inte be om ursäkt för detta.

Det är sant att den enorma kritiken av online daters – både män och kvinnor – är att de är för korta och centrerade på fysiska utseende. Även om det är definitivt lätt att skapa människor i en app, är det också lätt att slösa bort mycket tid att träffa människor du inte är det i. Jag gick med massor av män som verkade ängslig eller självmedveten online och trodde att de kanske var riktigt bra killar som jag hade klickat med personligen. Men så snart vi träffades blev jag vanligtvis uttråkad av tårar. Känsla som är skyldig att ge dem ett skott gjorde i alla fall inte någon av oss några favoriter.

4. Theres ingen sådan faktor som att bli bara kompisar.

Efter rubrik på en dag där noll amorös fascination upprättades, men killen var till synes intressant eller trendig, nämnde kompisar ofta, ja kanske du kan vara kompisar! Nej. Det hände aldrig – och det är bra! Har massor av vänner.

5. Att prata om dig själv är tröttsamt.

Jag föredrar mycket att fråga förfrågningar och lyssna. Att beskriva din egen personliga karriärkurva om och om igen känns mer som en intervju än att det blir en rolig kväll ute på stan.

6. Om du inte kan skratta, släng bara in handduken.

Jag upplevde ett första datum med någon i en dim, uppskalad bar i West Los Angeles. När jag kom kom han ut ur båsen och vi gick till baren för att beställa en drink. Jag blev positivt överraskad över att han var längre än jag förväntade mig och faktiskt bara lite bättre. Det sker aldrig! Tjugo minuter i vår konversation, som täckte frågor som hur han lokaliserar vädret i Santa Monica och vad hans körkurs att arbeta är, har vi båda texter från andra belopp som förklarar, “Hej. Var är du?”

Fördömde att han pratade – till den rätta damen, blev John Doe riktigt upprörd och bar knappt adjö då han rusade av. Jag skrattade hysteriskt och uppskattade den föråldrade Fashioned han hade köpt mig. Veckor senare, efter att jag informerat min nuvarande pojkvän denna berättelse, skrattade han sin rumpa av. Förhållandet är ovanligt. Det är bäst att verkligen ha en humor för det.