Hur får jag min flickvän när Break-up är fortfarande fräsch?

Hur får jag min flickvän när Break-up är fortfarande fräsch?

Kom tillbaka flickvän, ändra din attityd
Den här tråden handlar om hur man får tillbaka en flickvän tidigare, när uppbrottet är fortfarande friskt … att gå tillbaka ihop är lätt om du trycker på rätt knappar, skulle rätt inställning i kombination med förståelse för kvinnors beteende troligen få henne tillbaka för you.hi, jag skulle gå direkt till frågan jag behöver ett svar om. Det finns en tjej som jag galet älskar och jag kan göra någonting för att få henne. tidigare var vi väldigt nära varandra. vi har varit lite nära varandra fysiskt, men långsamt började sakerna förändras.

Tidigare när jag föreslog henne var hon som “jag behöver lite tid, jag gillar dig utan tvekan i det, men jag behöver bara lite tid att tänka .” men nu håller hon bara n och ger mig ursäkter som “om jag begår dig och vi inte gifter mig då blir jag väldigt mycket skadad och jag vill inte att det ska hända så kan vi bara vara vänner.

Tidigare jag vägrade att vara med henne, eftersom vi har varit lite fysiska och det var omöjligt för mig att vara hennes “vän” och att vara väldigt uppriktig när hon sa att jag grät framför henne var det pinsamt men jag don ‘ Jag vet inte varför men jag kunde inte kontrollera mig själv. Då sa hon inte gråta och då började vi prata regelbundet men det finns en vägg mellan oss av bara vänner. Jag vet inte vad som gjorde allting förändras, jag fick aldrig ens vet att flickan som brukar älska mig inte vill bli engagerade med mig. (Jag har varit i många relationer, men varje gång saker var bara motsatta vad de är den här tiden.

Då kämpar vi en gång i veckan med varje andra.

En gång på grund av mig och ibland beror det på henne. Jag började bli irriterad från allting. Så jag sa en gång till henne att jag inte vill vara med dig du vill inte ta ställning till det, du kan inte begå mig och jag kan inte leva med det eftersom det irriterar mig mycket och sa att jag inte kommer att prata med henne från imorgon och framåt, började hon gråta n gråter hon bad bokstavligen mig att inte lämna henne så, men jag tog ställning och från nästa dag när jag vaknade såg jag 7 meddelanden frågar “god morgon älskling, mwah” (det här är hennes dagliga meddelande efter att hon vaknat) “Hej wass up” “vad du gör” etc. Jag svarade inte på någon av dem, men tills efter middagen var hon om och om igen texting mig för att prata med henne men jag svarade bara jag kan inte prata. och då passerade dagen hon fortsatte med att meddela mig hela dagen i varje halv och timme. På natten
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här

Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Amplified Relationship Coaching