Hur man sparar ditt förhållande … Åtgärder för att rädda mitt brottförhållande
Du kan rädda ditt förhållande, det är möjligt att få henne att bli kär i dig igen. Är du överväldigad? Är du trött på att vakna varje morgon med samma känsla och kunskap om att allt inte är rätt med ditt datingsliv, kan du fixa ditt spel och komma över på datingspelet och du kan komma tillbaka till kärlekscirkeln
I ett förhållande; du kan välja att vara mannen eller vara kvinnan, du kan välja att ringa skotten eller låta henne göra det och leva med konsekvenserna. Kvinnor får inte öppet erkänna det faktum att de är mer bekväma med raka män med stark åsikt.

Alla kvinnor är nästan samma, med samma önskan och längtan att bli älskade och omhändertagna, även om vissa är lite annorlunda, vill bara sitta hemma och ringa skotten och sedan lägga alla skyll på dig när sakerna blir sura medan de återstående få är in för riktiga, att älska dig tillbaka och hoppas du tar dem ner i gången.
Förblir du att förlora kvinnor? Verkar det som om den nuvarande tjejen kommer att gräva dig snart? Tror du att något är riktigt fel med dig?

Är du rädd för att försöka igen? Är du på kanten av att bryta upp och du arbetar hårt för att rädda ditt förhållande … för att rädda ditt förhållande ??
Vi kan få allt fixat … Eller hur ska jag säga det? Vi kan hjälpa dig att fixa ditt spel.
Oavsett om du kan göra det eller inte, beror allt på många faktorer, din inställning till kvinnor, kommunikationsförmåga och djupet av din kunskap om kvinnor.
Framgången av ett förhållande beror på mer än en faktor. Är du den riktiga mannen eller något snyggt smart barn som försöker fixa det medan det håller krossas bort? Några killar har redan brutit upp, men det här är den enkla killen som försöker fixa sitt förhållande … rädda det från att bryta upp

Planerar hon att lämna dig? Fann du bara ut idag? Här är åtgärder för att rädda ditt förhållande från att bryta undan. Men om du redan är uppbruten och försöker få tillbaka henne, låt oss hjälpa dig att få tillbaka din ex. vi kan hjälpa dig att fixa ditt nästan sprickande förhållande.
Jag vill hjälpa dig att rädda ditt förhållande … Jag vill hjälpa dig att komma tillbaka i kontroll … varje kille vill ha det, det är inte acceptabelt för kvinnor att spela huvudrollen i ett förhållande men vissa män kan inte bara hjälpa det, så de tillåter henne att ringa skotten utan att tänka på konsekvenserna.

Hålla sig som The Real Man
Bakom den djärva tonen och utseendet är en längtan och en önskan att vara med en riktig man, en idealisk man …, en ansvarig man. Första anledningen till att hon skulle lämna – När du slutar vara mannen eller när du aldrig har varit mannen. Svarar du på kvinnor eller svarar de på dig?
Kvinnor har ett sätt att testa män omedvetet … det är som om de är trådbundna för att bara spela upp det på så sätt. De håller på att driva dig för att bli mjuka och göra det på sin väg, för att göra dem lyckliga och ringa tio gånger på en dag. De berättar att de älskar att höra dig, berätta för dem hur vackra de ser ut men när du gör alla dessa, har de hittade en annan wimp och de skulle vara fötterna racing till nästa tuffa kille, antar jag det är där du börjar klaga.

Vill du spara ditt förhållande är du på väg att förlora den? du kan fixa allt genom att fixa dig först, kvinnor fortsätter att testa män men problemet är att de inte är medvetna om att attributet är inneboende i dem, medan det är klart att vissa av dem bara letar efter tuffa killar.

Ha ett eget sinne
En vis man sa en gång: “Underhålla alla tankar, men gör vad som är rätt.” Allt du någonsin kommer hit om att rädda ett förhållande som alla centrerar omkring dig – bestämmer dig själv, gör dig tilltalande för vackra tjejer, lär dig att bygga en solid rapport, prata med henne som att du tar med henne, inte som att hon tar dig med och som jag alltid säger – Klipp ut “ta mig” attityd om du vill spara ditt förhållande från att krossa bort.

Du måste växa ett hjärta när du arbetar med vackra tjejer, ett hjärta som är villigt att släppa i stället för att släpas över dina linjer. Rita linjen, känn gränsen och korsa inte alltid linjen. Nu är det här du skulle behöva ett tufft sinne, den typ som blir snygga tjejer strängade med varandra – tuffa sinnen.
det är mycket synonymt med “dåliga killar” Jag visste en mycket dålig kille i min tidigare gata, han skulle slå upp flickvännen och dra henne längs gatan och hon skulle fortfarande inte lämna, alla tyckte att hon var en dåre men hon såg något annars – en tuff man.

Hon känner sig säkrare med honom. Hon hade sina chanser men hon skulle inte ta det, hon fortsatte att komma tillbaka till den tuffa kedjerökaren, inte detsamma med vackra tjejer? åh! Du vet inte än …? Att vackra tjejer längtar efter hårda killar? Dom gör.

Dåliga pojkar har tuffa tankar och misstar inte att för ett grymt sinne, jag förväntar mig inte att du ska dra henne längs gatan för att bevisa att du är tuff, jag sa bara att tjejer kunde gå långt med en tuff kille istället av den enkla, alltid ursäkta fina killen.

Prata om ursäkt tycker du att det är rättt för killar att be om ursäkt ?? Personligen tycker jag att t är avgörande men på ett riktigt sätt. Här är hur man ber om ursäkt för Real Man Way utan att följa med gråt och gråt och de många textmeddelanden som aldrig svarades.

Om du vill spara ditt förhållande … Om du vill köra ett smidigt förhållande. du måste ta kontroll och vara ansvarig men det är om du inte vill att det ska vara en röra, men det är allt i din hand. Du kan välja att vara mannen eller vara kvinnan

Du kan välja att spara ditt förhållande eller låta det splittras bort
Kvinnor har en känsla av att bara en riktig man kan slutföra dem, de har den här känslan av osäkerhet som bara en riktig man kan ta bort, de vill ha en kille som skulle vara där för att hjälpa dem att fatta säkra beslut och ställa dem rätt på spår när de faller ifrån varandra, så när du sitter där precis som en annan vacker kvinna som syftar till att bli hjälpt, blir du dieten.
Stora flera steg för att förbättra ditt självförtroende

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching